[vc_row bg_image=”99″ inertia=”0.1″ padding=”0 0 25%”][vc_column width=”1/1″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaWQlM0QlMjJ0b3AlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0NoMiUyMGNsYXNzJTNEJTIydGl0bGUtYm90dG9tLWF0dGFjaGVkJTIyJTNFRlIlQzMlODVHT1IlMjAlMjYlMjBTVkFSJTNDJTJGaDIlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_wp_text title=”Till vem riktar sig preBALANS? Måste jag vara vig/ung/smal?” text=”PreBALANS är för dig som vill vistas i en lugnande miljö där det personliga inslaget är av största vikt.

Här är alla välkomna och du utmanas på sin nivå. Våra höga krav på kvalité återspeglas i såväl instruktörer som miljö. Vi bryr oss om dig – lite extra. Här möts du av en varm och välkommande atmosfär, i vilken du lättare kan finna det stora i det lilla.

En stund av lugn, en ostörd plats där du kan låta din kropp och själ få den tid och energi den längtar efter.”][vc_single_image image=”199″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][vc_wp_text text=”PreBALANS är en medlemsklubb med begränsat antal medlemmar. Här finns det träning som passar alla. Vi har ett genomtänkt träningsutbud med två specialanpassade salar för vår holistiska träning i studion på Springpostgränden.

Våra lärare, rådgivare, massörer finns givetvis på plats för att hjälpa dig att uppnå dina individuella mål. Allt för att du ska få ut maximalt resultat av din träning. PreBALANS är för dig som tar träning, hälsa och välbefinnande på allvar, och som ställer höga krav på träningsmiljö, personligt bemötande, feedback och återkoppling.

Välj den eller de kurser som passar dig i samråd med oss. Du betalar kursen i förskott och en kurs är på ca 10 tillfällen med träning en gång/vecka.

Nya kurser startar oftast två gånger/termin. Här på webbplatsen under AKTUELLT ser du framåt i tiden när kommande kurser drar igång.

Genom att vi tränar i små personliga slutna grupper får du mer ut av din träning och utmanas mer, då alla är på samma nivå. För dig som vill träna flera gånger i veckan har vi förmånliga erbjudanden. Vi har dessutom ett förmånligt kort för träning på lunchen. Klasserna som innefattas i detta kort är lunchyoga och lunchpilates.” title=”Hur går det till att träna hos preBALANS?”][vc_single_image image=”199″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][vc_wp_text text=”När du hittat en kurs av intresse under KURSER, gå till BOKA-sidan där du hittar information om kursens lärare, dagar, datum, priser, platser som är kvar och allt annat.

Där kan du också göra din bokning.” title=”Vad kostar kurserna?”][vc_single_image image=”199″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_wp_custommenu nav_menu=”38″ title=”Snabbmeny”][/vc_column][/vc_row]