preBALANS växer!

Vi har stora utvecklingsplaner och söker därför mer personal på flera områden.

Instruktörer/lärare
Vi söker främst lärare inom yoga och pilates. Du är van att instruera och har goda kunskaper/utbildningar i ryggen. Maila oss din ansökan med CV och bild bifogat på info@prebalans.se och skriv ”Instruktör” i ämnesraden.

KARMA tjänster
Handlingens väg, en form av yoga som finns omnämnd i diktverket Bhagavad-Gita.
Vi erbjuder dig som student, pensionär, lägre ekonomi eller bara vill göra Karma Yoga att ansvara för att förbereda studion före och efter klasser för att på så vis få träna gratis. Maila oss ditt intresse på info@prebalans.se

Hyr vårt behandlingsrum och våra lokaler

Hyr in dig i vårt behandlingsrum
Vi hyr ut ett behandlingsrum för dig som är massageterapeut, yogamassör, naprapat, osteopat, fysioterapeut, kostrådgivare eller liknande. Du ser fördelen med att ha träning som exempelvis pilates och yoga för dina patienter i salen intill. Vi ser gärna att du idag har en redan fungerande verksamhet. Skicka din ansökan med CV och bild bifogat till info@prebalans.se och skriv ”Behandlingsrum” i ämnesraden.

Hyr våra lokaler
Det finns möjlighet att hyra salarna på preBALANS när andra aktiviteter inte är inbokade. Salarna är perfekta för exempelvis föreläsningar, meditation, massageutbildningar etc. Kontakta oss på info@prebalans.se eller ring 042 400 44 41.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer på preBALANS.
Vårt nyhetsbrev skickas ut ett antal gånger per år och innehåller spännande nyheter, tips och erbjudanden.