Träning | Kurser

2020

Click here to add your own text

YOGA

VAD ÄR YOGA

Click here to add your own text

Under en intensiv helg eller en dag erbjuder vi en introduktionskurs i yoga. Vi rekommenderar denna kurs till dig som är nyfiken på att prova på yoga och uppleva yogans effekter. Yoga måste nämligen upplevas!

Vi blandar teori och praktik och fokuserar på de grundläggande ställningarna enligt nedan, men andra övningar kommer också att läggas in där de passar. Andning, uppvärmande ställningar, solhälsningar, stående ställningar, balansövningar, armbalanser, höftöppnare, bakåtböjningar, rotationer, framåtfällningar och omvända ställningar.

Efter introduktionshelgen ingår 2 valfria ordinarie klasser. Vi rekommenderar då att du provar någon av våra andra lärare för att se vad som passar dig. Inga förkunskaper krävs. PreBALANS bjuder på fika i pausen.

Introduktionskursen är en bra grund inför grundkursen. Vi rekommenderar också denna intensivkurs för dig som haft ett uppehåll i din yoga eller vill ge dig en helg full av yoga för att förfina teknikerna. Perfekt för dig som går på lunchklasserna och för dig som vill få ut så mycket som möjligt på sommarträningen under sommarkortet.