Vår vision

Mötesplats
preBALANS är en lugn oas i centrala Helsingborg, där du kan andas, må bra och hitta harmoni. Det Helsingborgsbaserade hälsoföretaget startades i februari 2003 och ägs av Petra Tillgren. Med stor erfarenhet av friskvårdsbranschen ville Petra Tillgren skapa en mötesplats för människor som strävar efter välmående. preBALANS uppdragsgivare är allt ifrån privatpersoner till större företag.

Helhetssyn
Vi på preBALANS har en holistisk syn på människan, där det fysiska och mentala utgör en helhet. Därför erbjuder vi flera sorters träningsformer samt olika personliga behandlingar. På preBALANS kan du bland annat utöva yoga i olika former, pilates, meditation, funktionell styrka, senioryoga, barnyoga, gravidyoga mamma & barn-träning och TRX. Du kan också få personlig träning och massage.

Personligt
Vi är måna om att se till alla deltagares unika förutsättningar och behov. Oavsett var i livet du befinner dig så erbjuder preBALANS något som passar just dig. Till exempel har vi kurser för gravida, seniorer och för dig som vill gå ner i vikt. All vår träning sker i små och nära grupper, så att du alltid har en personlig kontakt med din lärare.

Vårt mål
Vi på preBALANS vill hjälpa dig att stärka ditt fysiska och själsliga välmående, eftersom din hälsa är det mest värdefulla du har. Att träna på preBALANS är din chans att uppnå en sund själ i en sund kropp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer på preBALANS.
Vårt nyhetsbrev skickas ut ett antal gånger per år och innehåller spännande nyheter, tips och erbjudanden.